joi, 18 iunie 2009

O lectie de bun simt: Tudor Constantin

La meciurile de marti, de la IRB Nations Cup, si-a facut aparitia la un moment dat si fostul capitanul al ekipei nationale de la Cupa Mondiala din 1999 - Tudor Constantin. Era insotit de fiul sau, Mircea. Desi a fost un jucator exponential al "stejarilor" si manager, dupa ce si-a inkeiat cariera de jucator, Constantin si-a cumparat bilet la tribuna a 2a si a stat in caldura alaturi de junior. (Doamne si ce caldura era!!!cine a fost stie) Nu s-a dus sa ocupe aiurea vreun scaun la tribuna a2a. Nu s-a dus sa vorbeasca cu baietii de la ordine, cu care e coleg la Old Boys. Nu s-a dus sa le spuna dlor de la "Security" ca el e singurul roman care a jucat in Noua Zeelanda. Sau ca a jucat 10 ani pentru frunza de stejar, sau la ekipe titrate din Franta. Nu. Nimic din toate astea. Si-a luat bilet ca orice om obisnuit si a preferat sa stea in soarele ala criminal decat sa faca vreuna din kestiile enumerate mai sus. Pentru timpurile in care traim cred ca este o adevarata lectie de bun-simt si modestie.


Jos palaria.

Bravo maestre!

Back-up: Tudor Constantin a jucat pt Romania 10 ani, a fost capitan la Cupa Mondiala din '99 si este singurul roman care a jucat in Noua Zeelanda. A jucat linia a 2a. In Franta a primit des elogiile presei pentru prestatiile sale (in 2000, cand juca la Begles Bordeaux a fost numit de Midi Olympique "Muntele din Carpati" datorita calitatilor fizice dar si jocului extraordinar pe care il presta.btw are 2m si in momentul de fata cantareste cam 150 de kg-cand juca aveam cam 125 ). Din octombrie 2007 pana in ianuarie 2008 a fost managerul ekipei nationale.In 2006 si 2007 a fost presedintele sectiei de rugby a clubului Dinamo.

Pe 6 iunie am avut sansa de a juca impotriva lui intr-un meci de amatori (Acum joaca la Bucuresti Old Boys.Eu cu fostii mei colegi incercam la nivel de amatori sa repunem pe picioare fosta ekipa Triumf). Eu nu sunt in fotografie dar puteti vedea si singuri de ce i se spunea "Muntele din Carpati".


0 comentarii:

Blogger template 'Fundamental' by Ourblogtemplates.com 2008.

Jump to TOP

Blogger templates by OurBlogTemplates.com