luni, 15 iunie 2009

Batem Franta A maine?

Romania a debutat timid la IRB Nations Cup 2009. Dupa victoria cu Uruguay (17-11), maine va fi cel mai greu meci al stejarilor de la aceasta competitie. Jucam cu Franta A (in direct pe TVR 2, de la orele 20). Pentru a castiga trofeul, asa cum doreste noul presedinte al FRR, Alin Petrache, baietii nostri trebuie sa invinga maine.

Meciul se anunta unul extrem de greu pentru nationala frunzei de stejar.
Francezii au castigat la pas in fata Italiei A, in primul meci. Cocosii au fost superiori la toate capitolele in meciul cu macaronarii. La nivelul inaintarii i-au demolat pur si simplu pe azzuri (Italia a schimbat ambii pilieri in prima repriza, ajungandu-se in final la gramezi simulate pentru ca si al treilea pilier s-a accidentat). Pe treisferturi francezii au viteza si o buna circulatie a balonului.

Batalia de maine se va da cel mai probabil la nivelul celor doua inaintari. La romani va reintra talonerul Marius Tincu, odihnit in prima etapa. Pentru a spera la victorie, romanii trebuie sa joace toate cele 80 de minute la fel cum au jucat in prima repriza cu Uruguay. Daca vom face greseli precum cele din repriza a doua a meciului cu Uruguay nu vom avea nicio sansa in fata francezilor.

Tot maine se mai joaca pe stadionul Arcul de Triumf Scotia A – Uruguay (de la 16:00), siItalia A – Rusia (18:00). La cum a jucat in meciul de debut, Scotia cred ca va face scorul turneului maine cu Uruguay. La o prima vedere celalalt meci pare mai echilibrat.

0 comentarii:

Blogger template 'Fundamental' by Ourblogtemplates.com 2008.

Jump to TOP

Blogger templates by OurBlogTemplates.com