miercuri, 17 iunie 2009

Franta A - Romania sau cum ne-au batut "francejii" cu tineretul

Aseara am vazut cel mai bun meci al stejarilor de anul asta. Romanii au vrut, au incercat, au strans din dinti dar mai mult nu au putut. Nu o sa ma bucur foarte tare de infrangerea la 4 puncte in fata Frantei A. Dintr-un singur motiv - Franta a jucat cu ekipa de tineret. Cu majoritatea jucatorilor sub 25 de ani Franta A ne-a invins greu, dar ne-a invins. Ai nostri au parut obositi (mai ales jucatorii care evolueaza in strainatare) si putin timorati si nesiguri pe ei (vezi ratarile lui Vlaicu si cele ale lui I.Dumitras, tusele pierdute pe repunerea noastra, faptul ca am facut de cateva ori inainte). Nu am inteles de ce Manta a fost rezerva si de ce am jucat atat de mult cu piciorul (pe langa faptul ca Dumitras joaca fundas in Franta, nu uvertura).
Daca sunt lucruri de apreciat la acest meci sunt jocul in crestere al ekipei (Serge Lairle nu a avut prea mult timp sa lucreze cu baietii) si atitudinea si numarul suporterilor (se vede ca unii din ei au fost si la multe meciuri de fotbal.acolo cred ca au invatat sa fluiere adversarul.pacat ca nu au vazut ca in tarile civilizate pe un stadion de 80.000 de oameni nu se aude nici pas cand transforma un adversar.)
Jocul bun si atmosfera nu vor conta insa daca in meciurile de calificare pentru Cupa Mondiala vom juca tot rugby-stii din tara.
Duminica jucam cu Italia A, de la orele 18.00. Sper sa ii batem pe macaronari si sa iesim pe locul 3. Finala va fi intre Franta A si Scotia A.
Hai Romania!!!

Romeo Gontineac (stanga) si Serge Lairle (dreapta) pregatesc terenul pentru incalzire


...dar dau si autografe cand li se cere


Stejarii se pun pe treaba


...dar si "cocosii"


Cand o sa vedem asa si la fotbal?


Exersam apararea


Francezii si-au castigat marginile
Tot gramada duce greul...


Vlaicu rateaza...


...francezii nu iarta...

0 comentarii:

Blogger template 'Fundamental' by Ourblogtemplates.com 2008.

Jump to TOP

Blogger templates by OurBlogTemplates.com