joi, 18 iunie 2009

Metroul fast-food

Aseara cand ma duceam acasa am avut ocazia sa dau peste un cocalar fometos. Era inarmat cu o shaworma(sau cum s-o scrie). Normal ca a inceput sa infulece. Singura problema - tocmai urcase in masina!!! A mers vreo patru statii...Bineinteles ca a inceput sa miroasa a usturoi si maioneza si etc in toata masina...Bineinteles ca i-a cazut maioneza pe jos. Si cartofi. Si varza. Si bucatele de carne. Ma intrebam la un moment dat daca nu cumva are mai multa shaworma jos decat in mana. Ce sa ii zic animalului? Ca nu e frumos sa manance in masina? Ce sa ii poti explica unui exemplar cu pantofi albi si lungi, cu o catarama D&G cu diamante?
Astfel de exemplare am vazut si in metrou. Cei care isi servesc micul dejun intre Unirea si Romana. Baga cate o merdenea sau un strudel cu mere cand e metroul mai plin. Ca se murdaresc pe nas de zahar pudra sau le ramane niste foietaj la gura e de la sine inteles.
Problema este ca nu le poti face nimic. O sa te certi cu ei. O sa urle la tine ceva de genul: "Da' ce e metrou tau/masina ta???N-am voie sa mananc???" Nu stiu daca merita efortul. Vor face la fel si maine si poimaine.
Voi aveti vreun mod de a lupta impotriva unor astfel de primate fometoase?

0 comentarii:

Blogger template 'Fundamental' by Ourblogtemplates.com 2008.

Jump to TOP

Blogger templates by OurBlogTemplates.com