vineri, 31 iulie 2009

Prea-nefericitul are bodyguarzi si BMW

Imi place mult tara mea. Cel mai mult. Ieri am mai gasit un motiv pentru care sa o iubesc forever.
Am vazut cum Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a plecat de la Parchetul General intr-un BMW cu doi smekerasi tupeisti pe post de bodyguarzi. A plecat de la Parchet pentru ca a fost audiat. Da, da. Parintele a fost prins cu mata-n sac de ziaristii de la Romania libera cand promitea unui reporter ca il face popa daca ii da si lui niste cadouri si niste banuti de keltuiala.
Nu stiu care din cele 2 kestii e mai grava...ca a fost la Parchet sau ca face pe vedeta si isi aduce bodyguarzi. Ba cred ca stiu. Amandoua!!!!!!!!!

Dl. Daniel, sefu' BOR, dvs. nu ziceti nimic??? Asta cu bodyguarzii si cu BMW e din Noul sau din Vechiul Testament???
Rusine barbosilor....

p.s. Cred ca, daca as fi fost operator si-mi punea un baiat de ala cu gulerul ridicat mana pe camera nu as fi rezistat si i-as fi dat doua...

3 comentarii:

dana

e buna faza cu secularizarea averilor manastiresti. scarbele astea care se cheama popi, preoti si alte balarii ar trebui sa traiasca asa cum a trait si ala la care se inchina pe nume Isus. DIN POMANA ! si calare pe magari nu in bmw-uri. halal... mi-e scarba pe zi ce trece mai mult :)

budi

toata romania e corupta, asa ca popii sunt si ei romani, de ce nu s-ar plimba si ei cu bemveu, de ce nu ar agata si ei niste minore sau minori, e romania, tara noastra si o iubim ;)

Turambar

Vezi, de-aia sunt eu ateu. Ca pana si penticostalii si budistii au popi in fisa postului.

Deci itzi spun eu ca se poate si fara...

Blogger template 'Fundamental' by Ourblogtemplates.com 2008.

Jump to TOP

Blogger templates by OurBlogTemplates.com