vineri, 10 iulie 2009

Knowing (Numere fatale) - o porcarie de film

Aseara am vazut Knowing. Mi se parea interesant filmul dupa ce am vazut trailerul. Incepe chiar ca lumea, zic eu. In rolul principal este Nicolas Cage, care il interpreteaza pe prof. John Koestler .

In anul 1859, la o scoala din America se decide ingroparea unei capsule a timpului in care sunt introduse desene ale copiilor despre cum cred ei ca va fi viitorul peste 50 de ani. O fetita mai ciudata nu face desene ci scrie multe numere pe o hartie. Peste 50 de ani cand se deskide capsula, bineinteles ca hartia cu numerele ciudate o primeste baiatul lui Cage. Dupa ce trage serios la masea intr-o seara mr. Cage vede ca numerele alea erau de fapt datele unor mari dezastre din lume. Pe lista mai urmau 3. La 2 dintre ele nu are ce face, dar la al 3-lea isi da seama ca e groasa treaba, fiind vorba, bineinteles, de distrugerea planetei.
De aici se cam strica fimul...Apar bineinteles extraterestrii, care erau de astia mai prostuti asa pt ca au rapit cei doi copii dintr-o benzinarie cu masina desi aveau super nave(!?!?). Alienii iau 2 copii cu ei si restul, inclusiv Cage, raman pe Pamant si mor arsi de niste explozii solare (ceva de genul).
Daca aveti de gand sa va duceti la film eu zic ca pierdeti 2 ore degeaba....

2 comentarii:

Anonim

dnu' blogar!nu ne mai dezinformati!era prin anu 1959 cd s-a ingropat capSula,deci 1959+50=2009.e bine?

TNS

ai dreptate am gresit eu o cifra...dar filmul tot porcarie ramane!!!!

Blogger template 'Fundamental' by Ourblogtemplates.com 2008.

Jump to TOP

Blogger templates by OurBlogTemplates.com